- Homepage
- Gebakken garnalen tandoori
Gebakken garnalen tandoori
- Totale tijd 7min
- 6min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g Gepelde garnalen
5 g Geraspte verse gember
1 tl Tandoorikruiden
1 el Olijfolie
3 Gehakte verse koriandertakjes
0.5 Citroen (sap)
Zout
1 Teentje knoflook, ontkiemd en gehakt
400 g Kleine romanescoroosjes, gewassen
10 cl Water
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Pel de garnalen.
Stap 3 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 4 /8
Braad de garnalen, de kruiden, de gember en de look lichtjes aan.
Stap 5 /8
Voeg zout toe. Voeg citroensap toe zet dit mengsel vervolgens opzij.
Stap 6 /8
Doe het water, het zout en de romanesco in de kuip.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Dien de kool op met een beetje boter en leg de garnalen en koriander eromheen als garnituur.