Baked eggs with leeks
- Totale tijd 23min
- 10min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
10 g Boter
0.5 Sjalot
1 Preien
6 cl Water
50 g Vette room
2 Grote verse eieren
Zout, peper
Accessoires
6 glasses pack Houder met 8 verrines set
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Doe de boter in de kom.
Stap 3 /7
Fruit de sjalotten en de prei gedurende 2 minuten. Giet het water erbij. Laat 10 minuten koken. Voeg de helft van de room en het zout en de peper toe.
Stap 4 /7
Giet de bereiding in de glazen potjes. Breek een ei in elk schaaltje en verdeel er de resterende room overheen. Sluit de glazen potjes.
Stap 5 /7
Giet 25 cl water in de kom. Plaats de glazen potjes in de kom.
Stap 6 /7
Laat de bereiding snelkoken
Stap 7 /7
Dien onmiddellijk op.