Mimolette baked eggs
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Grote eieren
100 g Ham, in stukjes gehakt
70 g Geraspte gerijpte Mimolette
4 el Crème fraîche
4 el Tomatensaus
Accessoires
6 glasses pack Houder met 8 verrines set
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Scheid de eiwitten van de eidooiers. Hou de eidooiers apart. Klop de eiwitten stijf.
Stap 3 /7
Meng de ham met de Mimolette, de room, de tomatensaus en de eiwitten. Verdeel over de glazen potjes en sluit ze af.
Stap 4 /7
Giet 25 cl water in de kom. Plaats de glazen potjes in de kom.
Stap 5 /7
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /7
Verwijder de glazen potjes en voeg aan elk potje een eidooier toe. Doe ze zonder deksel terug in de kom.
Stap 7 /7
Houd 5 minuten warm in de Cookeo. Laat lichtjes afkoelen alvorens het op te dienen.