- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gebakken aardappelen en chorizo op Spaanse wijze
Gebakken aardappelen en chorizo op Spaanse wijze
- Totale tijd 37min
- 15min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
2 el Olijfolie
1 teentje Knoflook
1 Rode ui
1 tl Zout
500 g Nieuwe aardappelen
125 g Chorizo
6 cl Water
2 el Verse oregano
1 el Verse tijm
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Giet de olijfolie in de kom.
Stap 3 /7
Voeg de knoflook, ui, zout en aardappelen toe. Roer om met een spatel. Bak gedurende 10 minuten.
Stap 4 /7
Voeg de chorizo toe en roer 2 minuten met een spatel.
Stap 5 /7
Doe het water erbij en roer.
Stap 6 /7
Bak op de Air Fryer-stand.
Stap 7 /7
Bestrooi met oregano en tijm en dien onmiddellijk op.