Fondant met gianduja
- Totale tijd 45min
- 20min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
80 g Gesmolten gianduja-chocolade (of melkchocola)
60 g Gesmolten boter met gianduja
1 Gescheiden ei(eren) en opgeklopte eiwit(ten)
30 g Suiker
10 g Bloem
5 g Cacaopoeder (optioneel)
Accessoires
Taartvorm
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Indien u niet beschikt over de bakvorm, plaats bakpapier in de stoommand om een bakvorm te maken.
Stap 3 /7
Klop de eierdooiers en de suiker in een kom.Voeg bloem en cacao toe. Voeg gianduja/gesmolten boter toe.
Stap 4 /7
Vervolgens het eiwit.
Stap 5 /7
Giet de bereiding in de vorm. Voeg 25 cl water toe in de pot en plaats de vorm in de met papier beklede pot.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie.
Stap 7 /7
haal hem uit de vorm.Eet dit bij kamertemperatuur.