Fondant met gianduja - Recepten Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Fondant met gianduja

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 45min
  • Voorbereidingstijd
    20min
  • Gaartijd
    25min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 80 g Gesmolten gianduja-chocolade (of melkchocola)

  • 60 g Gesmolten boter met gianduja

  • 1 Gescheiden ei(eren) en opgeklopte eiwit(ten)

  • 30 g Suiker

  • 10 g Bloem

  • 5 g Cacaopoeder (optioneel)

Accessoires

  • Taartvorm
    Taartvorm

Bereiding

Stap 1 /7

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /7

Indien u niet beschikt over de bakvorm, plaats bakpapier in de stoommand om een bakvorm te maken.

Stap 3 /7

Klop de eierdooiers en de suiker in een kom.Voeg bloem en cacao toe. Voeg gianduja/gesmolten boter toe.

Stap 4 /7

Vervolgens het eiwit.

Stap 5 /7

Giet de bereiding in de vorm. Voeg 25 cl water toe in de pot en plaats de vorm in de met papier beklede pot.

Stap 6 /7

Snelkookfunctie.

Stap 7 /7

haal hem uit de vorm.Eet dit bij kamertemperatuur.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228