- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fondant met gianduja
Fondant met gianduja
- Totale tijd 45min
- 20min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
80 g Gesmolten gianduja-chocolade (of melkchocola)
60 g Gesmolten boter met gianduja
1 Gescheiden ei(eren) en opgeklopte eiwit(ten)
30 g Suiker
10 g Bloem
5 g Cacaopoeder (optioneel)
Accessoires
Taartvorm
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Indien u niet beschikt over de bakvorm, plaats bakpapier in de stoommand om een bakvorm te maken.
Stap 3 /7
Klop de eierdooiers en de suiker in een kom.Voeg bloem en cacao toe. Voeg gianduja/gesmolten boter toe.
Stap 4 /7
Vervolgens het eiwit.
Stap 5 /7
Giet de bereiding in de vorm. Voeg 25 cl water toe in de pot en plaats de vorm in de met papier beklede pot.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie.
Stap 7 /7
haal hem uit de vorm.Eet dit bij kamertemperatuur.