- Homepage
- Foie gras met gekonfijte vijgen
Foie gras met gekonfijte vijgen
- Totale tijd 25min
- 20min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
120 g Verse foie gras, ontaderd
1 tl Gekonfijte vijgen (of rozen)
Zout en peper
Glazen terrine die in de stoomkom past
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Breng de foie gras op smaak. Overgiet lichtjes met konfijt.
Stap 3 /6
Vul de glazen terrine met de foie gras.
Stap 4 /6
Giet 20 cl water in de kuip. Zet de terrine in het stoommandje en plaats dit vervolgens in de kuip.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Dompel de terrine onder in koud water. Bewaar de foie gras 2 dagen op een koele plek voor het opdienen.