Focaccia - Recepten Kitchen Machines Touch | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Focaccia

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 3u 55min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    30min
  • Afkoeltijd
    3u 10min

Ingrediënten

8 personen

  • 650 g bloem

  • 40 cl water

  • 7 g droge biergist

  • 3 cl olijfolie

  • 13 g zout

  • 1 takje rozemarijn

  • 2 tl Zout

  • 4 cl Olijfolie

Accessoires

  • Dough Hook
    Dough Hook

Bereiding

Stap 1 /7

Laat het gist in de kom van de keukenrobot gedurende 10 minuten in water oplossen.

  • 40cl water
  • 7g droge biergist

Stap 2 /7

Voeg de bloem, de olijfolie en het zout toe aan het gist- en watermengsel in de kom van de keukenrobot. Druk op 'Start'.

  • 650g bloem
  • 4cl Olijfolie
  • Dough Hook

Stap 3 /7

Maak een bal van het deeg, dek het af met een schone doek en laat het gedurende 3 uur op kamertemperatuur (20-22 graden) rusten.

Stap 4 /7

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stap 5 /7

Rol het deeg uit en leg het plat op een ingevette bakplaat.

Stap 6 /7

Besprenkel het oppervlak met olie, fijn zout en rozemarijn.

  • 3cl olijfolie
  • 13g zout
  • 1takje rozemarijn

Stap 7 /7

Laat het gedurende 30 minuten op 200 graden in de oven bakken.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228