- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fish & chips
Fish & chips
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (12)
Easy Fry Max EZ245A20 Air fryer - 10 programma's - 5L Easy Fry Max EZ245320 Air fryer - 10 programma's - 5L Easy Fry Silence air fryer EZ552DF0 - Air fryer- 5L - Stille technologie Easy Fry Mega EZ855D20 Air Fryer - 8 programma's - 7.5 L Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
60 g Bloem
40 g Paneermeel
0.5 tl Knoflookpoeder
0.5 tl Uienpoeder
0.5 el Baksoda
Zout en peper
5 cl Bier
2 Kabeljauwfilets, elk 90 g
1.5 el Olie
Bereiding
Stap 1 /4
Dep de vis goed droog met keukenpapier. Doe de helft van de bloem en het paneermeel in twee ondiepe schaaltjes. Doe de andere helft van de bloem in een kom en meng met het knoflook- en uienpoeder, het baksoda, het zout, de peper en het bier. Haal elk stukje kabeljauw door de bloem, dan door het bierbeslag en dan door het paneermeel. Bestrijk met olie of gebruik een spray.
Stap 2 /4
Leg ze in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 3 /4
Draai de vis halverwege het kookproces om.
Stap 4 /4
Serveer de vis met friet, een puree van erwten en munt, enkele citroenpartjes en de tartaarsaus.