- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fish & chips
Fish & chips
- Totale tijd 52min
- 20min
Voorbereidingstijd - 32min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
4 straaltje Kabeljauw (120 g per stuk)
7 el Bloem
7 el Paneermeel
3 Eieren
700 g Diepvriesfrieten voor in de oven
2 el Plantaardige olie
1 el Fijngehakte bieslook
5 el Mayonaise
Zout, peper
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /5
Voor dit recept heeft u het Extra Crisp-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Doe de bloem, eieren en het paneermeel in drie aparte kleine kommen. Bestrooi de filets achtereenvolgens met de bloem, eidooiers en het paneermeel.
Stap 3 /5
Doe de geoliede frieten in de kom. Doe het Extra Crisp-deksel op de snelkookpan en zet hem gedurende 20 minuten op programma 3. Schud de frieten halverwege de gaartijd om.
Stap 4 /5
Leg de vis op de grill in de hoogste positie. Zorg ervoor dat de filets niet over elkaar heen liggen. Zet de snelkookpan nog 12 minuten op programma 3.
Stap 5 /5
Dien warm op met de bieslook en mayonaise. Breng op smaak.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
