- Homepage
- Recipe Details Page
Fish & chips
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
6 Kabeljauwfilets
7 el Bloem
7 el Paneermeel
3 Eieren
50 g Boter
Bieslook
Mayonaise
Zout en peper
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /4
Voor dit recept heb je het Extra Crisp-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
6 Kabeljauwfilets 7el Bloem 7el Paneermeel 3 Eieren 50g Boter Bieslook Mayonaise Zout en peper
Stap 2 /4
Doe de bloem, de eieren en het paneermeel in 3 aparte kommen. Dip elke visfilet in elke kom volgens dezelfde volgorde.
6 Kabeljauwfilets 7el Bloem 7el Paneermeel 3 Eieren
Stap 3 /4
Doe de gepaneerde vis in de kom. Leg een klontje boter op elk stukje vis.
50g Boter
Stap 4 /4
Zet het Extra Crisp-deksel erop en start het Grill #2-programma (20 min. op 200 °C). Draai halverwege de gaartijd om.