- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet mignon van vacuüm gegaard varkensvlees, gremolata
Filet mignon van vacuüm gegaard varkensvlees, gremolata
- Totale tijd 50min
- 15min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
3 Look
0.75 bussel Bladpeterselie
1.5 Biologische citroen (zeste)
0.75 Biologische sinaasappel (zeste)
6 sneetje Filet mignon van varkensvlees (150 g)
6 takje Rozemarijn
6 takje Tijm
90 g Boter
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Meng alle ingrediënten, behalve het varkensvlees, de rozemarijn, de tijm en de boter, in een kom.
Stap 3 /6
Breng op smaak met peper en zout en zet in de koelkast. Leg 2 filets mignons in elk sous-videzakje en verdeel de rozemarijn, de tijm en de boter over elk zakje. Sluit vacuüm af.
Stap 4 /6
Giet 3L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.
Stap 5 /6
Vacuüm ondergedompeld koken.
Stap 6 /6
Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Bak de filet mignon kort aan en breng op smaak met peper en zout. Dien op met de gremolata.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
