Filet mignon van vacuüm gegaard varkensvlees, gremolata
- Totale tijd 50min
- 15min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
3 Look
0.75 bussel Bladpeterselie
1.5 Biologische citroen (zeste)
0.75 Biologische sinaasappel (zeste)
6 sneetje Filet mignon van varkensvlees (150 g)
6 takje Rozemarijn
6 takje Tijm
90 g Boter
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Meng alle ingrediënten, behalve het varkensvlees, de rozemarijn, de tijm en de boter, in een kom.
Stap 3 /6
Breng op smaak met peper en zout en zet in de koelkast. Leg 2 filets mignons in elk sous-videzakje en verdeel de rozemarijn, de tijm en de boter over elk zakje. Sluit vacuüm af.
Stap 4 /6
Giet 3L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.
Stap 5 /6
Vacuüm ondergedompeld koken.
Stap 6 /6
Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Bak de filet mignon kort aan en breng op smaak met peper en zout. Dien op met de gremolata.