Filet mignon van vacuüm gegaard varkensvlees, gremolata - Recepten Cookeo 9in1 | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Filet mignon van vacuüm gegaard varkensvlees, gremolata

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 50min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    35min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 3 Look

  • 0.75 bussel Bladpeterselie

  • 1.5 Biologische citroen (zeste)

  • 0.75 Biologische sinaasappel (zeste)

  • 6 sneetje Filet mignon van varkensvlees (150 g)

  • 6 takje Rozemarijn

  • 6 takje Tijm

  • 90 g Boter

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /6

Maak de ingrediënten klaar.

  • 3 Look
  • 0.75bussel Bladpeterselie
  • 1.5 Biologische citroen (zeste)
  • 0.75 Biologische sinaasappel (zeste)
  • 6sneetje Filet mignon van varkensvlees (150 g)
  • 6takje Rozemarijn
  • 6takje Tijm
  • 90g Boter
  • Zout, peper

Stap 2 /6

Meng alle ingrediënten, behalve het varkensvlees, de rozemarijn, de tijm en de boter, in een kom.

  • 3 Look
  • 0.75bussel Bladpeterselie
  • 1.5 Biologische citroen (zeste)
  • 0.75 Biologische sinaasappel (zeste)

Stap 3 /6

Breng op smaak met peper en zout en zet in de koelkast. Leg 2 filets mignons in elk sous-videzakje en verdeel de rozemarijn, de tijm en de boter over elk zakje. Sluit vacuüm af.

  • 6sneetje Filet mignon van varkensvlees (150 g)
  • 6takje Rozemarijn
  • 6takje Tijm
  • 90g Boter

Stap 4 /6

Giet 3L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.

Stap 5 /6

Vacuüm ondergedompeld koken.

Stap 6 /6

Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Bak de filet mignon kort aan en breng op smaak met peper en zout. Dien op met de gremolata.