Filet mignon van vacuüm gegaard varkensvlees, gremolata - Recepten iCookeo 9in1 | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Filet mignon van vacuüm gegaard varkensvlees, gremolata

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 50min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    35min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 3 Look

  • 0.75 bussel Bladpeterselie

  • 1.5 Biologische citroen (zeste)

  • 0.75 Biologische sinaasappel (zeste)

  • 6 sneetje Filet mignon van varkensvlees (150 g)

  • 6 takje Rozemarijn

  • 6 takje Tijm

  • 90 g Boter

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /6

Maak de ingrediënten klaar.

  • 3 Look
  • 0.75bussel Bladpeterselie
  • 1.5 Biologische citroen (zeste)
  • 0.75 Biologische sinaasappel (zeste)
  • 6sneetje Filet mignon van varkensvlees (150 g)
  • 6takje Rozemarijn
  • 6takje Tijm
  • 90g Boter
  • Zout, peper

Stap 2 /6

Meng alle ingrediënten, behalve het varkensvlees, de rozemarijn, de tijm en de boter, in een kom.

  • 3 Look
  • 0.75bussel Bladpeterselie
  • 1.5 Biologische citroen (zeste)
  • 0.75 Biologische sinaasappel (zeste)

Stap 3 /6

Breng op smaak met peper en zout en zet in de koelkast. Leg 2 filets mignons in elk sous-videzakje en verdeel de rozemarijn, de tijm en de boter over elk zakje. Sluit vacuüm af.

  • 6sneetje Filet mignon van varkensvlees (150 g)
  • 6takje Rozemarijn
  • 6takje Tijm
  • 90g Boter

Stap 4 /6

Giet 3L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.

Stap 5 /6

Vacuüm ondergedompeld koken.

Stap 6 /6

Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Bak de filet mignon kort aan en breng op smaak met peper en zout. Dien op met de gremolata.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228