- Homepage
- Recipe Details Page
Filet mignon met aardappels
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
800 g filet mignon, in medaillons gesneden
100 ml witte wijn
3 el eetlepels Maggi-kalfsfond
400 g champignons
100 ml water
180 g ajuinen
2 el eetlepels olijfolie
500 g aardappels
2 el eetlepels mosterd
Bereiding
Stap 1 /8
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /8
Hak een ajuin fijn.
Stap 3 /8
Snijd de champignons in fijne stukjes.
Stap 4 /8
Snijd de aardappels in blokjes. Doe de olie, de ajuin en de filet mignon in de pan.
Stap 5 /8
Laat voor 5 tot 10 minuten bakken.
Stap 6 /8
Voeg de rest van de ingrediënten toe. Roeren.
Stap 7 /8
Onder druk laten koken
Stap 8 /8
Laat het voor 2 min. inkoken tot de saus gebonden is. Dit kan op de goudbruine bakstand of frituurstand.