Farfalle met tomaten en ham
- Totale tijd 11min
- 5min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
160 g Farfalle
25 cl Groentebouillon
2 Sneden gekookte ham in reepjes gesneden
75 g Kerstomaten in 2 gesneden
30 g Gesnipperde sjalot
10 g Boter
Zout en peper
1 el Gesnipperd basilicum
40 g Geraspte gruyèrekaas
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Snijd de sjalot fijn.
Stap 3 /7
Snijd de basilicum fijn.
Stap 4 /7
Doe de groentebouillon, de pasta, de tomaten en de sjalotten in de kuip. Meng alles goed.
Stap 5 /7
Snelkookfunctie
Stap 6 /7
Laat 2 minuten rusten en voeg dan de ham en de gruyère toe.
Stap 7 /7
Bestrooi met basilicum en dien op.