Eiwolkjes met parmezaan
- Totale tijd 31min
- 10min
Voorbereidingstijd - 21min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Eieren
40 g Geraspte Parmezaanse kaas
20 g Lente-ui
1 sneetje Gekookte ham
Zout
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /7
Scheid de eierdooiers van de eiwitten in aparte kommetjes. Zet de eierdooiers in aparte kopjes aan de kant, zonder de dooier te breken.
Stap 2 /7
Doe de eiwitten in de kom van de keukenmachine met klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Voeg de gesneden ham, de kaas en ajuin in schijfjes toe. Breng op smaak met peper en zout en meng voorzichtig.
Stap 4 /7
Verwarm de oven voor op 150°C.
Stap 5 /7
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak kleine wolkachtige hoopjes met in het midden een putje.
Stap 6 /7
Zet 7 minuten in de oven.
Stap 7 /7
Haal de bakplaat uit de oven, laat in elk putje een eierdooier glijden en zet nog 3 minuten in de oven.