- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Broccoli met parmezaan
Broccoli met parmezaan
- Totale tijd 37min
- 15min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
1.2 kg Broccoli (ongeveer 4 stronken)
2 tl Knoflookpoeder
8 cl Olijfolie
60 g Geraspte Parmezaanse kaas
1 snuifje Chilivlokken
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd de broccoli in roosjes van gelijke grootte en doe ze in een kom. Voeg de knoflook, olijfolie en chilivlokken toe. Breng op smaak met zout en peper. Meng dit door elkaar.
Stap 2 /5
Plaats de broccoli in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 3 /5
Draai de broccoliroosjes halverwege het kookproces om.
Stap 4 /5
Als de broccoli te snel kleurt, leg er dan 5 minuten voor het einde van het programma aluminiumfolie op.
Stap 5 /5
Bestrooi de broccoli vlak voor serveren met Parmezaanse kaas. Heerlijk bij gepaneerde kalkoenschnitzels.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
