- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Dos cabillaud sauce citronné
Dos cabillaud sauce citronné
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
6 dos cabillaud
4 brin ciboulette
1 citron
1 càs moutard (ancienne )
20 g beurre
400 ml crème fraîche
1 càs maïzena
Sel ,poivre
Bereiding
Stap 1 /3
Faire fondre le beurre , déglacer avec le citron , ajouter la crème fraîche ,moutarde ,maïzena ,sel,poivre,ciboulette bien mélanger
Stap 2 /3
Poser le poisson sur le mélange ,citron....
Stap 3 /3
Fermer le cookeo mode "cuisson manuel poisson" mettre le poids du poisson et laisser cuire 6 minutes