- Homepage
- Dahl van linzen en uien
Dahl van linzen en uien
- Totale tijd 8min
- 5min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
3 el Plantaardige olie
1.5 Rode ui, gepeld en gesnipperd
3 teentje Look, ontkiemd en gehakt
3 tl Mengeling van Indische kruiden
1.5 tl Kurkuma
750 g Gebakken linzen, uit blik, gespoeld onder water
120 g Gepelde tomaten, fijngehakt (vers of uit blik)
15 cl Kokosmelk
1.5 Limoen in partjes
3 Koriandersprietje, gewassen en ontdaan van blaadjes
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Peel en snipper de uien.
Stap 3 /8
Peel en hak de ontkiemd de look.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip met de kruiden.
Stap 5 /8
Voeg de kruiden toe en bak ze gedurende 30 sec. Voeg de ui en look toe. Bak gedurende 1 min.
Stap 6 /8
Voeg de andere ingrediënten toe, behalve de korianderblaadjes en de citroen.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Versier met korianderblaadjes. Dien op met citroenpartjes.