Strawberry egg creams
- Totale tijd 26min
- 5min
Voorbereidingstijd - 21min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
25 g Fijne kristalsuiker
1 He(e)l(e) ei(eren)
0.5 Eierdooier
12 cl Volle melk
0.5 teentje Vanille
60 g Aardbeien
Accessoires
6 glasses pack Houder met 8 verrines set
Bereiding
Stap 1 /8
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /8
Klop de suiker samen met de eieren en de eierdooier op in een kom. Zet apart.
Stap 3 /8
Kook de melk en het vanillestokje gedurende 5 minuten.
Stap 4 /8
Giet al kloppend over het eimengsel.
Stap 5 /8
Verdeel de aardbeien over de glazen potjes en giet er de bereiding overheen. Sluit de glazen potjes.
Stap 6 /8
Giet 25 cl water in de kom. Plaats de glazen potjes in de kom.
Stap 7 /8
Laat de bereiding snelkoken
Stap 8 /8
Laat 10 minuten op de warmhoudstand staan. Laat afkoelen alvorens op te dienen.