- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Curry van kikkererwten, spinazie en rijst
Curry van kikkererwten, spinazie en rijst
- Totale tijd 41min
- 15min
Voorbereidingstijd - 26min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
270 g Kikkererwten
1 el Indische kruidenmix
2 el Olijfolie
1 el Zout
140 g Basmatirijst
150 g Spinazie
1 Ui
20 cl Kokosroom
30 cl Water
1 tl Currypasta
Accessoires
Airfryer mandje
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Meng de kikkererwten, Indische kruidenmix, olie en zout in een bakje. Zet apart.
Stap 3 /7
Doe de rijst, spinazie, ui, room, water en currypoeder in de kom en roer met een spatel.
Stap 4 /7
Bevestig het Airfry-mandje.
Stap 5 /7
Doe de kikkererwten in het mandje.
Stap 6 /7
Gaar op de 'Steam & crisp'-stand.
Stap 7 /7
Serveer wanneer het nog heet is.