Curry van gamba's en erwten
- Totale tijd 7min
- 5min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
20 Bevroren gamba's gepeld
400 g Diepvrieserwten
1 tl Currypoeder
2 Pijpje(s) bieslook, gewassen en fijngehakt (of zoete ui)
15 cl Kokosmelk
2 reepje Verse gember
1 Mango, geschild, ontpit en in staafjes gesneden
Zout, peper
2 el Plantaardige olie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Laat de bieslook, de gember en de curry sauteren.
Stap 4 /6
Voeg alle andere ingrediënten toe. Breng het gerecht op smaak.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Dien op.