Crumble van kabeljauw met knapperige venkel
Moulinex
Recept door Moulinex

Crumble van kabeljauw met knapperige venkel

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 38min
  • Voorbereidingstijd
    25min
  • Gaartijd
    13min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

8 personen

  • 9 g Geraspte Parmezaanse kaas

  • 20 g Boter

  • 6 g Paneermeel

  • 2 tl Provençaalse kruiden

  • 100 g Chorizo

  • 4 Venkel

  • Zout, peper

  • 6 cl Olijfolie

  • 8 Kabeljauwfilets

Accessoires

  • Grillen
    Grillen
  • Lekbak
    Lekbak
  • 2x droogrek

Bereiding

Stap 1 /3

Doe de Parmezaanse kaas, de boter, het paneermeel en de Provençaalse kruiden in een mengkom. Verwijder het velletje van de chorizo, snij in kleine stukjes en voeg ze toe aan de mengkom. Vermeng tot een kruimelig deeg.

  • 9g Geraspte Parmezaanse kaas
  • 20g Boter
  • 6g Paneermeel
  • 2tl Provençaalse kruiden
  • 100g Chorizo

Stap 2 /3

Plaats de grilplaat in het toestel. Was de venkel en hak in stukjes. Doe ze in de kookpot, kruid met zout en peper en besprenkel met olijfolie. Zet het STEAM-programma aan voor 5 minuten. Voor de Easy Fry Oven & Grill 9in1: leg de gewassen stukjes venkel op de gril, kruid met zout en peper en besprenkel met olijfolie. Plaats de gril 30 minuten op het middelste rooster, met de lekbak gevuld met water onderaan. Zet de FISH-stand aan voor 10 minuten.

  • 4 Venkel
  • Zout, peper
  • 6cl Olijfolie

Stap 3 /3

Doe de kabeljauwfilets met chorizokruim in de kookpot. Zet het AIR FRY-programma aan voor 8 minuten. Voor de Easy Fry Oven & Grill 9in1: voeg de kabeljauwfilets met chorizokruim toe. Zet het FRIES-programma aan voor 10 minuten.

  • 8 Kabeljauwfilets

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228