Crumble van kabeljauw met knapperige venkel
- Totale tijd 38min
- 25min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
9 g Geraspte Parmezaanse kaas
20 g Boter
6 g Paneermeel
2 tl Provençaalse kruiden
100 g Chorizo
4 Venkel
Zout, peper
6 cl Olijfolie
8 Kabeljauwfilets
Accessoires
Grillen Lekbak 2 roosters
Bereiding
Stap 1 /3
Doe de Parmezaanse kaas, de boter, het paneermeel en de Provençaalse kruiden in een mengkom. Verwijder het velletje van de chorizo, snij in kleine stukjes en voeg ze toe aan de mengkom. Vermeng tot een kruimelig deeg.
Stap 2 /3
Plaats de grilplaat in het toestel. Was de venkel en hak in stukjes. Doe ze in de kookpot, kruid met zout en peper en besprenkel met olijfolie. Zet het STEAM-programma aan voor 5 minuten. Voor de Easy Fry Oven & Grill 9in1: leg de gewassen stukjes venkel op de gril, kruid met zout en peper en besprenkel met olijfolie. Plaats de gril 30 minuten op het middelste rooster, met de lekbak gevuld met water onderaan. Zet de FISH-stand aan voor 10 minuten.
Stap 3 /3
Doe de kabeljauwfilets met chorizokruim in de kookpot. Zet het AIR FRY-programma aan voor 8 minuten. Voor de Easy Fry Oven & Grill 9in1: voeg de kabeljauwfilets met chorizokruim toe. Zet het FRIES-programma aan voor 10 minuten.