Crème van roquefort en peer
- Totale tijd 5min
- 5min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
5 personen
300 g Peren
120 g Roquefort
150 g Ricotta
20 cl Lichte room
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Schil de peren en snijd ze in blokjes. Verdeel ze over de bodem van de glaasjes.
Stap 2 /5
Doe de roquefort, de ricotta en de room in de mengkom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Breng de room met de spatel naar het midden. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Verdeel het mengsel over de glaasjes en bewaar in de koelkast.
Stap 5 /5
Dien koel op.