- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Crème van aubergine en knolselderij
Crème van aubergine en knolselderij
- Totale tijd 22min
- 15min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
900 g Aubergines, geschild, gewassen en in blokjes gesneden
300 g Knolselderij, geschild en in blokjes gesneden
3 Sjalotten, geschild en in stukken gesneden
3 snuifje Verse tijmblaadjes
1 tl Komijnpoeder
120 g Verse plattekaas, type Philadelphia
75 cl Groentebouillon (of water)
30 cl Melk
1.5 tl Suiker
Sesamzaad en sesamolie voor garnering
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Snijd de aubergine in blokjes.
Stap 3 /6
Doe aubergine, selderij, sjalot, melk, bouillon, komijn, tijm, zout, peper en suiker in de pan.
Stap 4 /6
Onder druk laten koken.
Stap 5 /6
Voeg de roomkaas toe en meng.
Stap 6 /6
Voeg de roomkaas toe en meng. Breng het op smaak met zaadjes en sesamolie.