- Homepage
- Recipe Details Page
Couscous van groenten
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
450 g Griesmeel
150 g Rode ajuin
5 g Look
12 cl Olijfolie
2 el Ras-el-hanout
1.5 bladje Laurierblaadje
450 g Wortels
450 g Rapen
75 g Selderijstengels
90 cl Kippenbouillon
9 g Tomatenconcentraat
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid het griesmeel zoals aangegeven op de verpakking.
450g Griesmeel
Stap 2 /5
Doe de in grote stukken gesneden ui in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
150g Rode ajuin
Ultrablade hakmes
Stap 3 /5
Plet het knoflookteentje met het lemmet van een mes. Bevestig de mengstaaf. Doe de knoflook, de olijfolie, de ras-el-hanout en de laurier in de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
5g Look 12cl Olijfolie 2el Ras-el-hanout 1.5bladje Laurierblaadje
Menger
Stap 4 /5
Voeg de bouillon, het tomatenconcentraat en de groenten in stukjes toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
450g Wortels 450g Rapen 75g Selderijstengels 90cl Kippenbouillon 9g Tomatenconcentraat Zout
Menger
Stap 5 /5
Dien warm op met het griesmeel.