Couscous met vis
- Totale tijd 10min
- 5min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
600 g Moten vis (zalm, kabeljauw of andere)
600 g Ratatouille uit blik
150 g Mengeling van zeevruchten, diepvries
400 g Tarwegriesmeel, middelgrote korrel
360 g Kikkererwten uit blik, uitgelekt
6 tl Couscouskruiden
6 el Olijfolie
40 cl Water
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Meng de helft van de kruiden met de ratatouille. Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Giet bij het griesmeel. Meng alles goed. Doe het water, de kikkererwten, de rest van de kruiden en de schelpdieren in de kuip.
Stap 4 /6
Voeg zout toe. Zet het stoommandje in de kuip. Garneer met ratatouille. Plaats de vis erop zonder overlappingen. Voeg zout toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 5 min.
Stap 6 /6
Giet de bouillon op het griesmeel. Laat 5 minuten rusten. Dien alles op.