- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Courgettes à la bolognaise
Courgettes à la bolognaise
- Totale tijd 25min
- 20min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
250 g Gehakt (15% rund)
300 g Courgettes
10 g Kalfsfond van Maggi
100 ml Tomatensap
150 ml Water
80 g Ui
1 el Olijfolie
1 tl Tomatenpuree
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Snijd de courgettes in grote blokjes. Snipper de uien. Voeg de olie en de ui toe.
Stap 3 /6
Laat 2/3 min bakken voor 4 personen en 5 min voor 6 personen.
Stap 4 /6
Voeg de rest van de ingrediënten toe. Voeg de met water verdunde fond toe. Roer door elkaar.
Stap 5 /6
Kooktijd onder druk
Stap 6 /6
Voeg de gesneden basilicum toe.