- Homepage
- Recipe Details Page
Citroen en frambozen cake
- Totale tijd 50min
- 0min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
6 Eieren
150 g Suiker
60 g Gesmolten boter
345 g Griekse yoghurt
3 el Citroenzeste
315 g Tarwebloem
3 el Maanzaad
1.5 el Bakpoeder
1.5 tl Zout
300 g Frambozen
Accessoires
Taartvorm
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Klop de eieren met de suiker. Voeg boter, yoghurt, zeste, bloem, maanzaad, bakpoeder en zout toe. Goed mengen.
Stap 3 /7
Als u geen vorm hebt, leg dan bakpapier in het stoommandje om er een te maken.
Stap 4 /7
Giet in de cakevorm en voeg 2/3 van de frambozen toe. Meng ze voorzichtig door het beslag.
Taartvorm
Stap 5 /7
Bedek de vorm met bakpapier. Voeg 200 ml water toe in de kookpan en zet het stoommandje aan.
Stap 6 /7
Koken onder druk
Stap 7 /7
Laat afkoelen alvorens uit de vorm te halen.