Chocolade en kokosnoot hapjes
- Totale tijd 44min
- 10min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 25min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
100 g Kokosolie
2 el Coconut oil
2 el Ahornsiroop
1 el Plantaardige melk
1 snuifje Zeezout
1 tl Vloeibaar vanille-extract
100 g Zwarte chocolade
Water
Accessoires
Kneed- & hakmes Minimengkom
Bereiding
Stap 1 /7
Voeg de geraspte kokosnoot, kokosolie, ahornsiroop, melk, zeezout en vanille toe in de mengkom met het kneed/plet meshulpstuk. Vergrendel het deksel met de kurk en druk op 'Start'.
Stap 2 /7
Druk het mengsel met de achterkant van een lepel in kleine siliconen muffinvormpjes.
Stap 3 /7
Zet opzij in een bakje en zet 10-15 minuten in de vriezer. Maak de kom van de mixer schoon.
Stap 4 /7
Giet 0,7 L water in de mengkom.
Stap 5 /7
Voeg de chocoladestukjes toe aan de minikom met het meshulpstuk. Plaats de minikom en vergrendel hem met het deksel. Vergrendel het deksel met de kurk en druk op "Start".
Stap 6 /7
Doop de kokosnoothapjes in de chocolade en haal ze eruit met een vork.
Stap 7 /7
Verwijder overtollige chocolade door met de vork op de rand van de kom te tikken en zet opzij op een rooster. Laat afkoelen in de koelkast zodat de chocolade kan opstijven.