- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cheesecake
Cheesecake
- Totale tijd 7u 30min
- 20min
Voorbereidingstijd - 1u 10min
Gaartijd - 6u
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
4 personen
125 g Digestive koekjes
60 g Gesmolten boter
680 g Philadelphia® op kamertemperatuur
2 Eieren
400 g Gecondenseerde zoete melk
1 tl Vanille-extract
Frambozencoulis
Rode bessen
Bereiding
Stap 1 /7
Breek de koekjes in stukken, doe ze in een diepvrieszakje en plet ze vervolgens met een deegroller tot kruimels. Doe de kruimels in een kom en voeg de gesmolten boter toe. Meng met behulp van een spatel.
Stap 2 /7
Verdeel het mengsel van koekjes en boter over de bodem van een springvorm met een diameter van 20 cm. Druk stevig aan en gebruik de achterkant van een lepel om het oppervlak glad te strijken.
Stap 3 /7
Doe de Philadelphia® in een kom. Klop met een elektrische mixer tot een gladde, romige massa. Voeg de eieren één voor één toe, gevolgd door de gecondenseerde melk en het vanille-extract en klop op gemiddelde snelheid tot het mengsel helemaal glad is. Zet ongeveer 2 minuten in de koelkast. Verdeel het mengsel over de koekjeslaag in de vorm. Strijk de bovenkant glad. Plaats de bakvorm op de rooster.
Stap 4 /7
Zet het apparaat aan. Selecteer het programma BAKE op 150°C en stel de bereidingstijd in op 1 uur 10 minuten. Zet de bakplaat op de laagste stand in de oven. Druk op START.
Stap 5 /7
Haal de cheesecake na het bakken uit de oven en laat hem volledig afkoelen op een rooster.
Stap 6 /7
Zet minstens 6 uur in de koelkast, zonder hem uit de vorm te halen.
Stap 7 /7
Plaats hem voorzichtig op een serveerschaal. Serveer met de frambozencoulis en de rode bessen.