- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cheesecake
Cheesecake
- Totale tijd 40min
- 5min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (19)
Ingrediënten
7 personen
125 g Boter
160 g Koekjes (type Bastogne)
2 Eiwitten
600 g Roomkaas
130 g Suiker
5 cl Citroensap
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /10
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 2 /10
Verwarm de oven voor op 180 °C (op thermostaat 6). Bevestig het kneed-/breekmes aan de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /10
Voeg de verkruimelde koekjes. Sluit hierna het deksel met de vulstop en druk op ‘Start’.
Stap 4 /10
Bedek de bodem van een vorm (23 cm) met dit mengsel.
Stap 5 /10
Bedek de bodem van een vorm (23 cm) met dit mengsel. Gebruik de achterkant van een lepel om glad te strijken en bewaar het mengsel op een koele plaats.
Stap 6 /10
Spoel de kom van de keukenmachine.
Stap 7 /10
Spoel de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Doe er de roomkaas, de suiker, de eiwitten en het citroensap in. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 8 /10
Giet de bereiding in de vorm.
Stap 9 /10
Giet de bereiding in de vorm. Zet gedurende 30 à 35 min in de oven, de crème moet gestold zijn. Dien koud op.
Stap 10 /10
Dien koud op.