- Homepage
- Recipe Details Page
Cassoulet express
- Totale tijd 14min
- 10min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
600 g Gekookte witte bonen in tomatensaus
2 Dijen gekonfijte eend
2 Montbelliard worstjes, in 2 stukken
400 g Varkenskaantjes (in stukken van 100 g)
200 g Pekelvlees (in stukken van 100 g)
1 Fijngehakte ui
1 Kruidenbuiltje
2 teentje Knoflook
4 el Tomatenstukjes uit blik
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Snipper de ui.
Stap 3 /7
Leg de gekonfijte eendendijen in de kuip om het vet te laten smelten.
Stap 4 /7
Verwijder de eendenbouten en het vet, op 2-3 lepels na. Bruin de worstjes en de kaantjes. Voeg de uien toe en kook tot moes.
Stap 5 /7
Doe alle ingrediënten in de kuip. Voeg 150 ml water toe. Roer door elkaar.
Stap 6 /7
Kooktijd onder druk
Stap 7 /7
Serveer.