- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Casarecce aubergine & ansjovis
Casarecce aubergine & ansjovis
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
320 g Casarecce (gedroogde pasta)
400 g Blokjes aubergine, gewassen, van 2 cm
1 Citroen (sap)
2 Teentjes look, gepeld en gehakt
2 el Olijfolie (verplicht)
1 tl Komijnpoeder
2 el Peterselie, gewassen en fijngehakt
20 Gemarineerde ansjovis (of sardines)
0.6 tl Suiker
53 cl Gezouten water
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Was en hak de aubergines in blokjes van 2cm.
Stap 3 /7
Peel en hak de teentjes look.
Stap 4 /7
Was en snipper de peterselie.
Stap 5 /7
Voeg 150 g aubergine, look, suiker, olie, water en de rest van de aubergines in die volgorde in de kom.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie: 8 min.
Stap 7 /7
Voeg citroen, komijn, peterselie toe. Dien op, versierd met ansjovis.