Carpaccio van courgette met hazelnoten en muntpesto
- Totale tijd 12min
- 10min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
90 g Munt
50 g Geroosterde pijnboompitten
50 g Parmezaanse kaas
10 cl Olijfolie
3 g Look
800 g Courgette
90 g Verse geitenkaas
20 g Hazelnoten
Munt
Accessoires
Ultrablade hakmes Kneed- & hakmes Snij/rasp- accessoire
Bereiding
Stap 1 /7
Doe de gepelde en gehakte look, de munt, de pijnboompitten, de Parmezaanse kaas en de olie in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /7
Schraap de randen met een flexibele spatel schoon en breng de pesto zo terug naar het midden van de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Zet de pesto aan de kant.
Stap 4 /7
Plaats de groentensnijder met de schijf om in fijne plakjes te snijden in de kom van de keukenmachine. Sluit het deksel. Voeg de courgettes zonder de uiteinden toe en druk op ‘Start’.
Stap 5 /7
Leg de courgettereepjes op een bord en zet aan de kant.
Stap 6 /7
Doe de hazelnoten in de kom van de keukenmachine met het mes om te kneden/vermalen. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /7
Werk af met wat druppels pesto, de geitenkaas, wat stukjes hazelnoot en enkele muntblaadjes.