- Homepage
- Recipe Details Page
Calzone met paprika
- Totale tijd 55min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 30min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
2 Paprika's (rood en groen)
3 Olijfolie
1 Bouillonblokje KUB DUO® Epices & Herbes orientales van MAGGI
125 Lauw water
10 g Gedroogde bakkersgist
250 g Bloem
Accessoires
Kneed- & hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /3
Doe de in blokjes gesneden paprika in de kom met de menger, vergrendel het deksel zonder de dop en druk op 'Start'. Zet opzij en maak de kom schoon.
2 Paprika's (rood en groen)
Menger
Stap 2 /3
Verdun de gist in 125 ml lauw water. Doe de bloem en olijfolie in de kom met het kneed-/hakmes, vergrendel het deksel en druk op 'Start'. Voeg na 1 minuut het verkruimelde bouillonblokje toe .Als het deeg niet homogeen is, start dan het programma P1 opnieuw. Laat het deeg 30 minuten rusten, kneed het deeg opnieuw en maak 4 ballen.
3 Olijfolie 1 Bouillonblokje KUB DUO® Epices & Herbes orientales van MAGGI 125 Lauw water 10g Gedroogde bakkersgist 250g Bloem
Kneed- & hakmes
Stap 3 /3
Verwarm uw oven voor op 220°C (Th.7/8) in de traditionele stand. Rol de deegballen uit met een deegroller tot 4 cirkels met een diameter van minstens 12 cm. Garneer ze met paprika's. Vouw in tweeën en sluit de randen met een beetje water. Bak met onderwarmte in de oven gedurende 18 minuten.
2 Paprika's (rood en groen)