Cake van gedroogde tomaten, olijven en feta
- Totale tijd 1u
- 10min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
150 g Gedroogde tomaten
4 Eieren
200 g Bloem
1 zakje Bakpoeder
5 cl Olijfolie
10 cl Witte wijn
30 g Groene of zwarte olijven
100 g Feta
3 snuifje Fleur de sel
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 2 /7
Doe de eieren, bloem, gist, olie, witte wijn en zout in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /7
Leg een vel bakpapier in de cakevorm.
Stap 4 /7
Voeg de gedroogde tomaten, de olijven en de feta toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /7
Doe het beslag in de bakvorm.
Stap 6 /7
Zet ongeveer 45 minuten in de oven.
Stap 7 /7
Laat afkoelen en dien op.