- Homepage
- Recipe Details Page
Cake van gedroogde tomaten, olijven en feta
- Totale tijd 1u
- 10min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
150 g Gedroogde tomaten
4 Eieren
200 g Bloem
1 zakje Bakpoeder
5 cl Olijfolie
10 cl Witte wijn
30 g Groene of zwarte olijven
100 g Feta
3 snuifje Fleur de sel
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /7
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 2 /7
Doe de eieren, bloem, gist, olie, witte wijn en zout in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
4 Eieren 200g Bloem 1zakje Bakpoeder 5cl Olijfolie 10cl Witte wijn 3snuifje Fleur de sel
Kneed- & hakmes
Stap 3 /7
Leg een vel bakpapier in de cakevorm.
Stap 4 /7
Voeg de gedroogde tomaten, de olijven en de feta toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
150g Gedroogde tomaten 30g Groene of zwarte olijven 100g Feta
Kneed- & hakmes
Stap 5 /7
Doe het beslag in de bakvorm.
Stap 6 /7
Zet ongeveer 45 minuten in de oven.
Stap 7 /7
Laat afkoelen en dien op.