Cake met zoute karamel
- Totale tijd 1u 50min
- 40min
Voorbereidingstijd - 1u 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
5 personen
100 g Lichte room
50 g Lichte room
100 g Suiker
100 g Honing
50 g Halfgezouten boter
50 g Halfgezouten boter
120 g Bloem
140 g Amandelspijs
3 Eieren
1 zakje Bakpoeder
Accessoires
Kneed- & hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /4
De karamel bereiden.Doe in de kom van de keukenrobot met de menger 100 g room, suiker, honing en 50 g boter.Vergrendel het deksel zonder de dop en druk op 'Start'.
Stap 2 /4
Voeg de resterende room en boter toe wanneer de karamel klaar is.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Doe de karamel voorzichtig uit de kom zodat u zich niet verbrandt, laat afkoelen en was de kom van de keukenrobot af.Verwarm de oven voor op 180 ℃ (st.6).Doe de bloem, de in stukken gesneden amandelspijs, de afgekoelde karamel, de eieren en de gist in de kom van de keukenrobot met het kneed-/hakmes.Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 4 /4
Giet het deeg in een beboterde en met bloem bestrooide cakevorm.Bak 40 min. en laat afkoelen vooraleer uit de vorm te halen.