- Homepage
- Recipe Details Page
Broodje met pulled pork en barbecuesaus
- Totale tijd 55min
- 20min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
90 g Ajuin
18 g Look
660 g Jackfruit
1.5 el Olijfolie
36 cl Groentebouillon
120 g Barbecuesaus
105 g Rode kool
105 g Wortel
6 el Vegan mayonaise
1 snuifje Zout
1 snuifje Peper
6 Burgerbroodjes
60 g Margarine
Accessoires
Menger Ultrablade hakmes Snij/rasp- accessoire
Bereiding
Stap 1 /9
Spoel en droog de kool. Verwijder de beschadigde bladeren en de kern. Schil en was de wortels.
105g Rode kool 105g Wortel
Stap 2 /9
Plaats de groentesnijder met de schijf om in fijne plakjes te snijden en snijd de kool door op 'Start’ te drukken. Doe alles in een slakom.
Snij/rasp- accessoire
Stap 3 /9
Plaats de groentesnijder met de schijf om fijn te raspen en rasp de wortels door op 'Start’ te drukken.
Snij/rasp- accessoire
Stap 4 /9
Voeg de wortels en de mayonaise toe aan de kom. Kruid met peper en zout en meng goed. Zet het even apart. Was de kom van de keukenmachine.
6el Vegan mayonaise 1snuifje Zout 1snuifje Peper
Stap 5 /9
Doe de gepelde look en ajuin in grote stukken in de mengkom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
90g Ajuin 18g Look
Ultrablade hakmes
Stap 6 /9
Vervang het Ultrablade-hakmes door de menger. Schraap de randen en voeg olie toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
1.5el Olijfolie
Menger
Stap 7 /9
Spoel het jackfruit en laat uitlekken in een fijne zeef. Verwijder de harde uiteinden en de zaadjes met een mes.
660g Jackfruit
Stap 8 /9
Doe het jackfruit, de groentebouillon en de barbecuesaus in de kom van de keukenmachine. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
36cl Groentebouillon 120g Barbecuesaus
Menger
Stap 9 /9
Smeer margarine op de burgerbroodjes en garneer met het jackfruit en de sla. Dien meteen op.
6 Burgerbroodjes 60g Margarine