Broodje met pulled pork en barbecuesaus
- Totale tijd 55min
- 20min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
90 g Ajuin
18 g Look
660 g Jackfruit
1.5 el Olijfolie
36 cl Groentebouillon
120 g Barbecuesaus
105 g Rode kool
105 g Wortel
6 el Vegan mayonaise
1 snuifje Zout
1 snuifje Peper
6 Burgerbroodjes
60 g Margarine
Accessoires
Menger Ultrablade hakmes Snij/rasp- accessoire
Bereiding
Stap 1 /9
Spoel en droog de kool. Verwijder de beschadigde bladeren en de kern. Schil en was de wortels.
Stap 2 /9
Plaats de groentesnijder met de schijf om in fijne plakjes te snijden en snijd de kool door op 'Start’ te drukken. Doe alles in een slakom.
Stap 3 /9
Plaats de groentesnijder met de schijf om fijn te raspen en rasp de wortels door op 'Start’ te drukken.
Stap 4 /9
Voeg de wortels en de mayonaise toe aan de kom. Kruid met peper en zout en meng goed. Zet het even apart. Was de kom van de keukenmachine.
Stap 5 /9
Doe de gepelde look en ajuin in grote stukken in de mengkom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /9
Vervang het Ultrablade-hakmes door de menger. Schraap de randen en voeg olie toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /9
Spoel het jackfruit en laat uitlekken in een fijne zeef. Verwijder de harde uiteinden en de zaadjes met een mes.
Stap 8 /9
Doe het jackfruit, de groentebouillon en de barbecuesaus in de kom van de keukenmachine. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 9 /9
Smeer margarine op de burgerbroodjes en garneer met het jackfruit en de sla. Dien meteen op.