Boterboontjes met olijven
- Totale tijd 22min
- 20min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
350 g Boterboontjes, gewassen
30 g Zwarte olijven, ontpit en fijngehakt
150 g Aubergine, gewessen en in blokjes gesneden
40 g Sjalot, gepeld en versnipperd
10 g Halfgezouten boter
5 cl Witte wijn
1 el Verse anijs, gewassen en fijngehakt
0.5 Citroen
1 el Olijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de boter in de kuip.
Stap 3 /6
Laat de boter smelten. Voeg de sjalotten toe en bak ze. Voeg wijn, aubergines, olijven toe.
Stap 4 /6
Breng op smaak met peper en zout. Voeg de bonen en 5 cl water toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Dien warm of koud op, op smaak gebracht met anijs, citroen en olijfolie.