Bo bun
- Totale tijd 5min
- 5min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
200 g Mals rundvlees in plakjes
80 g Rijstvermicelli
2 Fijngesneden uien
1 el Zoeten sojasaus
3 Bataviablaadjes, gewassen en gesnipperd
50 g Verse sojascheuten
1.5 el Nemsaus
12 Verse muntblaadjes
2 Nems
3 el Zonnebloemolie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /6
Leg het rundsvlees in de sojasaus om het te marineren. Laat de vermicelli 4 minuten weken in lauw water. Giet de olie in de kuip.
Stap 4 /6
Laat de loempia's bruinen. Haal ze vervolgens uit de kuip. Braad de uien en het rundsvlees lichtjes aan. Haal dit vervolgens uit de kuip. Giet er 7 cl water bij. Bereid de vermicelli.
Stap 5 /6
Voeg het rundsvlees en de uien toe.
Stap 6 /6
Serveer met salade, munt, sojascheuten en doorgesneden loempia's. Giet er de saus bij.