Bloemkoolpuree met ham en ei
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
900 g Bloemkoolroosjes, gewassen
150 g Aardappelen, geschild en in dunne schijfjes gesneden
15 cl Water (of bouillon)
45 g Boter
250 g Droge worst met look, gepeld en in schijfjes gesneden
6 Grote eieren, gewassen
10 cl Vloeibare room
Bereiding
Stap 1 /4
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /4
Doe de boter, de bloemkool, het water, de aardappelen, zout, peper, de worst en tenslotte de eieren in de kuip.
Stap 3 /4
Snelkookfunctie
Stap 4 /4
Verwijder de eieren en de worst. Meng de rest met de room.