Bloemkoolpaella met saffraan - Recepten Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Bloemkoolpaella met saffraan

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 29min
  • Voorbereidingstijd
    12min
  • Gaartijd
    17min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 3 Gepelde en gehakte ui(en)

  • 1.5 In blokjes gesneden rode paprika

  • 24 sneetje Chorizo

  • 18 Grote scampi

  • 2 Kippendijen, doormidden gesneden

  • 3 dosis Saffraan

  • 150 cl Kippenbouillon

  • 900 g Bloemkool, gehakt tot de grootte van rijstkorrels

  • 300 g Diepvrieserwten

  • 3 el Olijfolie

Bereiding

Stap 1 /6

Maak de ingrediënten klaar.

  • 3 Gepelde en gehakte ui(en)
  • 1.5 In blokjes gesneden rode paprika
  • 24sneetje Chorizo
  • 18 Grote scampi
  • 2 Kippendijen, doormidden gesneden
  • 3dosis Saffraan
  • 150cl Kippenbouillon
  • 900g Bloemkool, gehakt tot de grootte van rijstkorrels
  • 300g Diepvrieserwten
  • 3el Olijfolie

Stap 2 /6

Giet de olie in de pan.

  • 3el Olijfolie

Stap 3 /6

Bak de ui met de paprika’s. Voeg de chorizo en de scampi toe en laat drie minuten garen. Zet apart.

  • 3 Gepelde en gehakte ui(en)
  • 1.5 In blokjes gesneden rode paprika
  • 24sneetje Chorizo
  • 18 Grote scampi

Stap 4 /6

Spoel de pan niet uit en bak de kip goudbruin. Voeg de saffraan toe en giet er de bouillon bij.

  • 2 Kippendijen, doormidden gesneden
  • 3dosis Saffraan
  • 150cl Kippenbouillon

Stap 5 /6

Laat de bereiding snelkoken.

Stap 6 /6

Voeg na de bereiding de bloemkool en de erwten toe en laat nog 2 minuten garen.

  • 900g Bloemkool, gehakt tot de grootte van rijstkorrels
  • 300g Diepvrieserwten

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228