- Homepage
- Bloemkoolpaella met saffraan
Bloemkoolpaella met saffraan
- Totale tijd 29min
- 12min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
3 Gepelde en gehakte ui(en)
1.5 In blokjes gesneden rode paprika
24 sneetje Chorizo
18 Grote scampi
2 Kippendijen, doormidden gesneden
3 dosis Saffraan
150 cl Kippenbouillon
900 g Bloemkool, gehakt tot de grootte van rijstkorrels
300 g Diepvrieserwten
3 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Giet de olie in de pan.
Stap 3 /6
Bak de ui met de paprika’s. Voeg de chorizo en de scampi toe en laat drie minuten garen. Zet apart.
Stap 4 /6
Spoel de pan niet uit en bak de kip goudbruin. Voeg de saffraan toe en giet er de bouillon bij.
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /6
Voeg na de bereiding de bloemkool en de erwten toe en laat nog 2 minuten garen.