- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bloemkool met bechamel
Bloemkool met bechamel
- Totale tijd 28min
- 20min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
600 g Bloemkool
250 ml Halfvolle melk
0.5 zakje Maggi-bechamelsaus
30 g Emmentaler
300 ml Water
50 g Spekreepjes van Herta
0.5 Kub duo groentebouillon van Maggi
Bereiding
Stap 1 /4
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /4
Voeg de bloemkool, het water en de bouillon toe.
Stap 3 /4
Onder druk laten koken
Stap 4 /4
Maak de bechamel klaar met de kokende melk. Voeg de kaas. Overgieten.