- Homepage
- Recipe Details Page
Bananenbrood met chocolade
- Totale tijd 45min
- 10min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
50 g Zachte boter
40 g Suiker
40 g Griekse yoghurt
1 Ei
40 g Chocolade chips
1 Bananen
90 g Bloem
0.5 el Bakpoeder
1 Boter
1 Banaan
Accessoires
Taartvorm
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Meng de boter met de suiker. Voeg de yoghurt, chocolade chips, eieren en bananen toe. Meng en roer de bloem en de gist erdoor.
Stap 3 /7
Smelt het klontje boter en bak de bananenschijfjes bruin.
Stap 4 /7
Heb je geen vorm, leg dan bakpapier in het stoommandje om er een te maken.
Stap 5 /7
Leg ze op de bodem van de vorm. Giet het beslag erop. Dek af, doe het in het stoommandje en plaats het in de kookpan met 300 ml water.
Taartvorm
Stap 6 /7
Koken onder druk
Stap 7 /7
Haal uit de vorm en serveer warm of koud.