- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Vegan bananenbrood
Vegan bananenbrood
- Totale tijd 40min
- 20min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
180 g Rijpe bananen
45 g Amandelmeel
90 g Suiker
50 ml Amandelmelk
90 g Amandelpurée
50 ml Olie
6 g Bakpoeder (1,5 tl)
100 g Bloem
Bereiding
Stap 1 /5
Pureer de bananen en suiker met een vork in een kom. Klop de amandelpuree, olie en amandeldrank erdoor en klop nogmaals. Voeg als laatste het amandelpoeder, de bloem, het zout en het bakpoeder toe. Meng goed.
Stap 2 /5
Gebruik een cakevorm die de juiste grootte heeft voor je mengsel. Knip een cirkel van bakpapier die op de bodem van de beboterde vorm past, leg deze in de vorm en giet het beslag erin.
Stap 3 /5
Plaats de vorm in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 4 /5
Controleer met een mes de gaarheid en voeg indien nodig 5 minuten baktijd toe. Laat het bananenbrood een beetje afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.
Stap 5 /5
Lekker als ontbijt of tussendoortje!
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
