Aspergeveloute en mascarpone
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
30 Groene asperges, formaat 1,5-2,2, gewassen en geschild
3 Sjalot, gepeld en in stukken gesneden
3 Aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
75 cl Groentebouillon (of water)
150 g Mascarpone
Zout, peper
3 el Zwarte olijven, ontpit, fijngehakt
3 Plak(ken) bresaolaham, in fijne reepjes gesneden
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Peel en snijd de aardappelen in blokjes.
Stap 3 /6
Snijd de onderkant van de asperges 4 tot 5 cm in. Snijd de asperges in stukken.
Stap 4 /6
Doe de stukken asperge, de sjalot, de aardappelen, de bouillon en de mascarpone in de kuip.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Mix en breng zo nodig op smaak. Dien op gegarneerd met olijven en bresaolaham.