Appeltaart
- Totale tijd 1u 9min
- 15min
Voorbereidingstijd - 54min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
728 g Appels
125 g Boter
150 g Bruine suiker
3 Eieren
140 g Bloem
11 g Bakpoeder
1 Rum
1 snuifje Kaneel
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /9
Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6).
Stap 2 /9
Schil de appels, snijd ze in reepjes en leg ze in de bakvorm.
Stap 3 /9
Doe de boter in de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Druk op 'Start'.
Stap 4 /9
Gebruik wat van de gesmolten boter om met een kwastje de bodem van de vorm in te strijken.
Stap 5 /9
Bestuif de bakvorm met bloem.
Stap 6 /9
Doe de bruine suiker, eieren, bloem, gist, rum en kaneel in de kom met de gesmolten boter. Druk op 'Start'.
Stap 7 /9
Doe het beslag in de bakvorm.
Stap 8 /9
Zet ongeveer 45 minuten in de oven.
Stap 9 /9
Laat afkoelen en dien op.