Pulseo LM17GD10 Blender
Pulseo LM17GD10 Blender
Pulseo LM17GD10 Blender
Pulseo LM17GD10 Blender
Pulseo LM17GD10 Blender
Pulseo LM17GD10 Blender
Pulseo LM17GD10 Blender
Pulseo LM17GD10 Blender

Pulseo LM17GD10 Blender

Ref: LM17GD10

Compact vormgegeven. Met bijzonder sterke blendkracht.

  • Een miniblender met een krachtige motor van 400 W, uitgerust met de krachtige Powelix-technologie
  • Gladde en tot wel 30% snellere mixresultaten met zelfs de hardste ingrediënten
  • De hittebestendige glazen bak met een inhoud van 0,7 L is ideaal voor dagelijks gebruik zonder zorgen
  • De meeneemfles van 600 ml in onverwoestbaar Tritan doet ook dienst als een blenderkan: ideaal om direct in de fles te blenden en meteen mee te nemen
Alle voordelen

79,99 €

Verzonden door Moulinex Shop -
Verzonden door Moulinex Shop - Levering binnen 1 tot 3 dagen.
Verzonden door Moulinex Accessoires - Levering binnen 3 tot 5 dagen.
(Gratis voor bestellingen van meer dan €30). Gratis retourneren.

CB-Mastercard-Visa-Amex-PayLib.png

2 jaar

Internationale garantie

15 jaar

Herstelbaar tegen eerlijke prijs

De Pulseo Blender van Moulinex: Krachtig blenden, ook voor onderweg

Maak gezonde recepten tot een vast onderdeel van uw dagelijkse routine, zelfs als u onderweg bent! In de Pulseo Blender van Moulinex zit een sterke blendkracht vervat, en hoewel compact qua formaat voldoet deze blender aan al uw noden en verwachtingen. Dit apparaat is uitgerust met een motor van 400 W en Powelix-technologie, waarvan de vlijmscherpe messen van gehard roestvrij staal en de spiraalvormige wervelstroming staan in voor een superglad resultaat zonder brokken, zelfs op de hardere ingrediënten. De krachtige functionaliteit gaat gepaard met kleinere afmetingen, voor een mini blender die in elke keuken past en gemakkelijk kan worden opgeborgen. En daar houdt het niet bij op! Met inbegrepen reisbeker van onverwoestbaar Tritan, die ook als blenderkan kan dienen. Blend de ingrediënten simpelweg direct in deze beker, en klaar: ideaal voor onderweg! De Pulseo beschikt over twee snelheidsstanden opdat u de gewenste consistentie kunt bekomen, voor mengresultaten naar smaak. Het is eenvoudig schoon te maken en is voorzien van een hittebestendige, glazen mengkan met ruime inhoud van 0,7 liter, voor totale gemoedsrust en met het oog op een duurzaam gebruik.

undefined

Nóg krachtigere mixprestaties

Innovatie zit in ons DNA. Daarom hebben de Moulinex-experts de Powelix-messentechnologie ontwikkeld. Deze nieuwe technologie zal in combinatie met de krachtige motor voor nóg krachtigere mixprestaties zorgen, waardoor je in een handomdraai perfecte resultaten verkrijgt. Powelix kan alle ingrediënten aan, ideaal voor voedzame smoothies tot shakes vol vers fruit.

Accessoires

Veelgestelde vragen