- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto à la Courge
Risotto à la Courge
- Totale tijd 30min
- 20min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
200 g Riz arborio
300 g Courge
1 Oignon
1 Cube bouillon de volaille
25 cl Vin blanc
500 ml Eau
1 càs Huile d'olive
Sel, poivre
Parmesan
Bereiding
Stap 1 /4
Allumer le cookeo, "mode dorer". Faire dorer l'oignon émincé et l'huile, ajouter la courge et le Riz.
Stap 2 /4
Lorsque le riz est translucide, ajouter le vin et laisser mijoter quelques minutes pour que l'alcool s'évapore et remuer.
Stap 3 /4
Émietter le bouillon de volaille et rajouter 250 ml d’eau et remuer jusqu’à obtenir un mélange pâteux puis rajouter le reste de l’eau.
Stap 4 /4
Lancer le mode cuisson sous pression pendant 10 minutes. Rajouter le parmesan mélanger délicatement pour garder les morceaux de courge entiers saler poivre et servir !!!






